Mixtape från Joell Ortiz


Joell covers the classic och han gör det tämligen bra. Här har vi Joells svar till bland mycket annat: Big Ls ”ebonics”, CL & Petes ”t.r.o.y” och Biggies ”the what”. 
Kul med alltmer artister som hoppar på gamla slagdänger och kör sin grej, Torae har gjort det nu inför Double Barrel, Nickelus F har bland annat gjort en rejäl freestyle på ”I got cha opin”, som gjorde att jag fick upp ögonen för honom, och nu då även Joell Ortiz tillsammans med DJ Green Lantern.

Efter ett par genomgångar så kan jag konstatera samma sak som jag tänkte när jag hörde ”the brick: bodega chronicles” för något år sen, och det är att denna man kan verkligen leverera. 
Jag hade ju inte klagat på lite längre verser, men hell, jag ska vara glad att jag slipper höra han med Joe Budden i slaugtherhouse. 

Surfa över på OnSmash som har skiten låst nere.

2009 är ju för övrigt året för mixtapsen. Vi har Saigons ”all in a days work”, detta mixtape och även Terms J Dilla tribute som kom ut precis i början av året, och dom är alla bättre än det material som skickats ut i album. Bara en liten tanke jag fick för mig att dela med mig av…

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: